СЕРЦЕ ІСУСА – МОЯ УТІХА

СЕРЦЕ ІСУСА – МОЯ УТІХА

Митрополит Андрей Шептицький писав: “В парафії, в якій почитають Христа Спасителя, ціле релігійне життя починає розквітати, люди горнуться до церкви, множиться число приступаючих до Найсвятішої Євхаристії, поступово зникають пороки між людьми, в родинах настає згода і любов; батьки пізнають, яким скарбом для них є діти; діти вчаться поважати й любити батьків. З настанням культу Серця Христового все на парафії змінюється…” Так і в нашій парафії з’являються перші плоди діяльності Апостольства Молитви, яке започатковане лише в минулому році.

Бачимо як Серце Ісуса діє на парафію і згуртовує людей довкола себе, притягає до Найсвятіших Таїн. За короткий період часу, парафіяни більше усвідомлюють важливість сповіді і Причастя, і як результат – поповнюють ряди АМ.

В першу суботу травня відбулася посвята і прийняття чотирьох нових членів Апостольства Молитви. Вони, прийнявши від духовного провідника Апостольства Молитви на парафії, о.Василя, в руки запалені свічки, а на груди медалики Пресвятого Серця Христового, посвятили себе Богові на Його славу і для спасіння людей.

Дякуємо також отцям Василіянам і досвідченим ревнителям з інших парафій за підтримку, мудрі поради і спільну молитву.

З повагою, ревнителька Апостольства Молитви парафії Преображення Господнього, УГКЦ, с.Рожнів, Івано-Франківщина, п.Наталія.

Господь зі мною!

Хочу написати слова подяки за вислухані молитви, які молилась у дев’ятниці до Святого Юди-Тадея. Просила здоров’я для сина, щоб одужав. І молитви були вислухані! Цей святий неодноразово вислуховував прохання!

Дякую Господу Богу, Діві Марії, Святому Юді-Тадею, Ангелам, Архангелам і всім Святим за опіку !

Ольга Ничак

Дорогий журнале «Місіонар»!

Читаю Вас вже деякий час і часто звертаю увагу на рубрику «Подяка, яка лине до небес», яку пишуть мешканці різних куточків нашої Української землі.

Ось і я хочу піднести подяку за подані мені ласки, бо вже пару разів дивилася смерті в очі, і в ті хвилини мені подавали руку мої покровителі. Хочу щиро подякувати Матері Божій і її синочку Ісусові Христові, св. Шарбелю, св. Йосифу, св. Юді-Тадею, св. отцю Піо, св. Антонію, св. отцю Миколаю, св. Терезі, св. Марті і всім святим.

Всіх люблю і всім щиро дякую. Охороняйте мене і всіх рідних, з якими я проживаю, і тих, що далеко від мене.

Із любов′ю до Вас

Шумінська Ольга, с. Августівка, колишній Козівський р-н, Тернопільська обл.

Моя поміч

Я, раба Божа Віра, хочу через Ваш журнал подякувати Богові, що через молитви св. апостола Юди-Тадея допоміг мені в надважній справі.

У нашому господарстві стався неприємний аварійний випадок, що вартував би нам великих неприємностей і коштів.

Але я завжди покладаю надію на св. апостола Юду-Тадея, який спішить до всіх з допомогою.

Я попросила св. Юду-Тадея донести мої молитви до нашого Господа, пообіцявши цілий місяць молитися Вервичку на кожну п’ятницю за душі в чистилищі, яка звільняє з чистилища багато душ.

Господь вислухав мої молитви через св. апостола Юду-Тадея, і мої проблеми легко вирішилися.

Щиро дякую Богові і св. апостолові Юді-Тадею за їхню ласку і заохочую всіх вірних до почитання св. Юди-Тадея і надії у всіх ваших просьбах.

З покорою р. Божа Віра, м. Дрогобич, Львівська обл.

Слава Ісусу Христу!

Засвідчую могутність Божого Милосердя і висловлюю глибоку вдячність Отцю, і Сину, і Святому Духові! Також засвідчую силу молитви до Пресвятої Богородиці, до святого Юди-Тадея і до всіх святих.

Відчувати Господню опіку – це неймовірне щастя. Молімося щиро за Україну і у своїх наміреннях.

Галина Наконечна, м. Львів

Джерело