З перших днів в Обласній військовій адміністрації я дотримуюсь незмінних принципів роботи з підприємцями

З перших днів в Обласній військовій адміністрації я дотримуюсь незмінних принципів роботи з підприємцями: відкритість до діалогу, абсолютна співпраця, спільне долання всіх викликів, із якими ми маємо справу через війну.

Сьогодні долучився до конференції для фермерів «Нова реальність агробізнесу в умовах війни. Курс на можливості». Дякую організаторам: AGRO ARENA, Програмі USAID АГРО.

Я впевнений, що наша ефективна взаємодія є надважливою.
Завдяки їй підприємці досягають своїх цілей. Наша Черкащина, як і країна в цілому, – отримує стійку економіку і підсилення обороноздатності. Громади – ресурси для розвитку. Наші партнери – очікувані результати підтримки. Якраз можливостям для бізнесу, грантовим програмам, обміну досвідом були присвячені виступи спікерів.

Нині час курсу на нові можливості. Черкащина – аграрний регіон. Ми, як ніхто, відчули наслідки транспортної кризи та блокування кордонів, обстрілів портової та зернової інфраструктури на півдні країни.

Тому для нас пріоритетним є розвиток переробних потужностей. Бо це не тільки вирішення логістичних проблем, але й підвищення додаткової вартості продукту. Це розуміємо ми як влада. Це розуміють наші аграрії. І це – наш спільний порядок денний на перспективу.

Цьогоріч Черкащина традиційно у п’ятірці областей за урожайністю зернових. Нам потрібно утримувати позиції та розвивати нові спроможності. Потужна команда в нас для цього є!

#Черкащина_місце_сили. Аграрної сили🇺🇦

Telegram:

Джерело