Відбулися пастирські відвідини навчальних корпусів ІФНМУ

Відбулися пастирські відвідини навчальних корпусів ІФНМУ

Уже традиційно, із нагоди свята Богоявлення Господнього, о. Юрій Прилепський, священник Архікатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового (УГКЦ), здійснив душпастирський візит до навчальних корпусів Івано-Франківського національного медичного університету.

Із благословенням та окропленням йорданською водою отець відвідав кафедри гістології, цитології та ембріології, медичної біології і медичної генетики, судової медицини, медичного та фармацевтичного права, дитячої хірургії з курсом клінічної анатомії та оперативної хірургії, кафедру анатомії людини, які розташовані в морфологічному корпусі, а також центральний корпус (відділ ЄКТС та моніторингу якості освіти, навчальний, юридичний відділи, деканати медичного факультету та фахового медичного коледжу). Також із пастирським візитом священник відвідав кафедру біологічної та медичної хімії імені академіка Г.О. Бабенка, кафедру дерматології та венерології, відділ маркетингу та постачання, господарський відділ.

Цей пастирський візит став винятковою можливістю для університетської родини отримати слова підтримки, заохочення до молитви за мир в Україні від нашого парафіяльного священника. Також це було чудовою нагодою для працівників університету отримати духовні поради та молитовну підтримку.

У непростий час війни, який переживає наша країна, пастирські відвідини є особливо важливими. Вони допомагають університетській родині відчути Божу присутність та підтримку. Висловлюємо щиру вдячність о. Юрію за його відданість і служіння нашому університету та чекаємо нових можливостей для подібних духовних відвідин у майбутньому.

доцент Володимир Волошинович

Відбулися пастирські відвідини навчальних корпусів ІФНМУ Відбулися пастирські відвідини навчальних корпусів ІФНМУ

Джерело