У спільноті «Діти Ісуса» вкотре відбулася особлива зустріч

У спільноті «Діти Ісуса» вкотре відбулася особлива зустріч

Нещодавно при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового міста Івано-Франківськ відбулася традиційна зустріч спільноти особливих людей «Діти Ісуса». У часі зустрічі для присутніх провели танцювальну терапію.

Розпочалося дійство зі спільної молитви, а відтак учасники спільноти колядою прославляли новонароджене Дитятко — Ісуса, а опісля цього всі присутні приступили до активної частини зустрічі.

Як відомо, танцювальна терапія – це вид арттерапії, який використовує рух для розвитку соціального, когнітивного, емоційного й фізичного життя людини. У дітей значно посилюється відчуття власної гідності, підвищується рівень самооцінки, розвивається групова взаємодія.

«Під музику діти вільно перетворювали свої емоції на танцювальні рухи, поглиблюючись у світ радості та безмежного щастя. Кожен крок, кожен оберт, ставали виразом їхньої неповторності», — розповідають батьки учасників спільноти.

Особливістю цієї зустрічі стало те, що спільноту відвідали представники Угорської Екуменічної Служби Допомоги, за підтримки яких вдалося придбати ряд необхідних речей, серед яких приладдя для творчості, багато техніки та обладнання для якісного озвучення, крісла-мішки та багато іншого.

На завершення дійства всі присутні пили чай із печивом та поділилися враженнями від активної зустрічі.

Більше фото ТУТ

Джерело