Реабілітація оборонців. Справа честі та обов’язок перед нашими Героями, які поклали своє здоров’я у боротьбі проти російських окупантів

Реабілітація оборонців.
Справа честі та обов’язок перед нашими Героями, які поклали своє здоров’я у боротьбі проти російських окупантів.

Наша мета незмінна – створити на Черкащині дієву та комплексну систему.
Ми провели аудит послуг, які можуть отримати ветерани у громадах, зокрема реабілітаційних. За результатами бачимо, над чим і де маємо працювати. Це і робимо.

Сьогодні розповім вам про важливий напрям – фізкультурно-спортивну реабілітацію. На прикладі ініціативи в обласному центрі на базі муніципального спортивного клубу. Без сумнівів, важливий і дієвий проект.

Увімкніть відео – подивіться на наших нескорених хлопців.
Артем Лукашук, Вадим Мазніченко, Максим Дмитраш, Ярослав Платмір, Денис Шеренговський, Дмитро Скляренко, Олексій Юхимець, Віталій Моцний, Валерій Ковальчук, Павло Жилін, Олександр Гондя, Олександр Скринський, Євген Полін, Антон Бойко.
Мотивовані. Незламні. Сильні. Переможці.

На власному прикладі вони показують, що життя після тяжкого поранення існує. І адаптивний спорт у цьому допомагає. Баскетбол на кріслах колісних, волейбол сидячи, пауерліфтинг, настільний теніс, стрільба з лука, легка атлетика – варіантів більшає. Дякую наставникам і тренерам за роботу!

Надалі будемо масштабувати цей напрям. І поширювати досвід на інші громади.

Об’єднуємо зусилля і діємо!
Наші ветерани на це заслуговують, як ніхто!

Telegram:

Джерело