НЕ РОБИ ЦЬОГО! Чому не можна з’єднувати магазини від АК скотчем

Інколи ми можемо побачити бійців, у яких магазини від автомата змотані скотчем. Найчастіше таку практику можна було побачити на початку російсько-української війни в 2014 році, але зараз таке можна зустріти набагато рідше, але все ж таки такі випадки трапляються.

Кажуть, що така мода з’явилася після війни в Афганістані. Бійці вважали, що вони відразу мали під рукою два магазини від АК. В радянській армії штатні підсумки були дуже незручні, тому діставати із них магазини було доволі складно. Тому бажання мати біля себе відразу два магазини було цілком природним.

Такі магазини називають спареними. З’єднувати їх можуть не лише скотчем, але і ізолентою, тейпом або спеціальною кліпсою (спаркою для магазинів), які продають в магазинах.

У цьому відео майор Геннадій Салівон розкаже та покаже до яких наслідків може призвести використання магазинів, з’єднаних скотчем.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело