⚡ОПЕРАЦІЯ ССО «Говерла». Захоплено стратегічну висоту на одному з напрямків

⚫ На одному з операційних напрямків підрозділи ССО провели складну та ефективну спецоперацію, в результаті якої Сили оборони змогли покращити своє оперативно-тактичне положення.

⚫ Метою операції було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті. Взяти його під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців.

⚫ Після ретельного планування та підготовки у взаємодії з підрозділами Сил оборони групи ССО розпочали проведення спецоперації.

⚫ Під прикриттям засобів вогневої підтримки, РЕБ та БпЛА оператори висунулися для проведення спеціальних дій. Завдяки злагодженій та професійній роботі операторів ССО противник був вибитий з опорного пункту, а двох горе-десантників противника було захоплено в полон.

⚫ Після проведення зачистки та встановлення повного контролю над опорним пунктом противника на висоту були заведені визначені підрозділи Сил оборони.

❗На цьому відео – лише невелика частина зухвалої роботи та складної спецоперації, яку провели ССО. Розширене відео буде викладено на наших ресурсах незабаром.

Джерело