✅ Петро Котін: вітаємо якнайшвидше створення Наглядової ради Енергоатома та приєднання до неї фахівців світового рівня За словами в

Петро Котін: вітаємо якнайшвидше створення Наглядової ради Енергоатома та приєднання до неї фахівців світового рівня

За словами в. о. Голови правління АТ «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна, для подальшого прискореного розвитку української атомної енергетики важливо якнайшвидше сформувати Наглядову раду Енергоатома.

«Це дозволить нам завершити перехід на міжнародні стандарти корпоративного управління та активізувати роботу з іноземними партнерами Енергоатома, зокрема стосовно залучення іноземного капіталу у розвиток Компанії та фінансування будівництва нових енергоблоків», – зазначив Петро Котін.

На початку лютого Кабінет Міністрів України затвердив вимоги до незалежних кандидатів на посади членів Наглядової ради Енергоатому та оголосив їхній відбір.

За словами Петра Котіна, це рішення Уряду дозволить швидко відшукати та залучити на роботу в керівні структури Енергоатому найкращих фахівців світового рівня з непересічним досвідом роботи у сфері атомної енергетики та забезпечення ядерної і радіаційної безпеки.

«Впевнений, що сформована на таких принципах Наглядова рада, її рішення та рекомендації нададуть поштовх для розвитку та зростання акціонерного товариства, прискорення будівництва нових атомних потужностей в Україні», – сказав очільник НАЕК.

#новини_компанії

THEA

✅ Петро Котін: вітаємо якнайшвидше створення Наглядової ради Енергоатома та приєднання до неї фахівців світового рівня 
  
За словами в

Джерело