🧑‍🏫 Енергоатом невпинно працює над популяризацією професії атомника

🧑‍🏫 Енергоатом невпинно працює над популяризацією професії атомника

Впродовж 2024 року компанія планує в межах взаємодії з профільними закладами вищої освіти провести цілу низку спільних інформаційно-профорієнтаційних заходів задля ознайомлення абітурієнтів і студентів зі специфікою роботи в галузі атомної енергетики. Загалом має відбутися 27 таких заходів, і до них залучатимуться енергоатомівці, викладачі та студенти вишів, абітурієнти й учнівська молодь.

Фахівці дирекції Енергоатома та філій Компанії у колаборації з НУ «Одеська політехніка», НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського», Вінницьким НТУ, НУ «Львівська політехніка», Національним інститутом водного господарства та Харківським національним університетом радіоелектроніки проведуть для молоді цикл лекцій та екскурсій, а також сприятимуть студентам проходити практику на майданчиках вітчизняних АЕС.

Крім того, взаємодія з профільними ЗВО передбачає відкриття для майбутніх абітурієнтів підготовчих курсів на базі одного з освітніх закладів міст-супутників АЕС та виплату персональних стипендій для найкращих студентів. Окремо варто відзначити премію «Кращий викладач року» від НАЕК «Енергоатом», номінантів на яку визначать наприкінці року.

⚛️ Нагадаємо, у 2023-му понад 2200 абітурієнтів стали на шлях майбутніх атомників, обравши навчання за «ядерними» спеціальностями.

#новини_компанії

THEA

🧑‍🏫 Енергоатом невпинно працює над популяризацією професії атомника

Джерело