FPV-ДРОН НА КУХНІ: ЦЕ МОЖЛИВО?

FPV-дрони – це саме та зброя, яка змінила правила та характер ведення сучасної російсько-української війни. Один такий безпілотник, який коштує кілька сотень доларів, знищує танки, радіолокаційні станції, комплекси РЕБ, які можуть коштувати мільйони. 6 лютого 2024 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення окремого роду військ – Сил безпілотних систем ЗСУ. Тобто держава планує звертати все більше уваги на виробництво дронів та розвивати цю галузь.

Але також існує поняття «народний FPV». Побутує думка, що FPV-дрони настільки прості у своїй комплектації, що їх можна збирати навіть вдома на кухні. Старший лейтенант Андрій Костюк з’ясував чи це правда. Він поспілкувався із людьми, які не лише збирають дрони, але також навчають, як із ними працювати, та із тими, хто знищує цими дронами російських окупантів. Більше дивіться у його сюжеті.

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело