🇰🇷🤝 Hyundai E&C зацікавлена у співпраці з Енергоатомом Під час зустрічі в.о

Енергоатом 🇺🇦
🇰🇷🤝 Hyundai E&C зацікавлена у співпраці з Енергоатомом Під час зустрічі в.о. голови правління Енергоатома Петра Котіна з регіональним директором Hyundai E&C Хьоном Хваном Паком обговорили пріоритетні напрями розбудови української атомної генерації. Більше… https://t.me/energoatom_ua/16690


🇰🇷🤝 Hyundai E&C зацікавлена у співпраці з Енергоатомом

Під час зустрічі в.о. голови правління Енергоатома Петра Котіна з регіональним директором Hyundai E&C Хьоном Хваном Паком обговорили пріоритетні напрями розбудови української атомної генерації.

Керівник НАЕК зазначив, що наразі Компанія разом зі своїми партнерами працює над впровадженням нових «атомних» проєктів. Передусім зведення нових блоків на майданчику Хмельницької АЕС за технологією АР1000 від Westinghouse, впровадження в Україні технології SMR тощо.

💬 «Задля досягнення поставлених цілей ми зацікавлені у співробітництві з новими партнерами. Тож Hyundai E&C міг би брати участь у цих проєктах», – сказав Петро Котін.

Своєю чергою Хьон Хван Пак висловив підтримку Україні та повідомив про бажання поглибити співпрацю між компаніями. Південнокорейська компанія готова долучитись до українських проєктів з розширення атомної генерації, а також впровадження спільних інноваційно-дослідницьких проєктів.

В межах зустрічі очільник НАЕК розповів про ситуацію на тимчасово окупованій росіянами Запорізькій АЕС. Він висловив сподівання, що тиск міжнародного співтовариства допоможе змусити росіян покинути найбільший в Європі атомний об’єкт. І зауважив, що після повернення ЗАЕС під контроль України Енергоатом розраховуватиме на підтримку своїх партнерів задля відновлення безпечної експлуатації станції.

#новини_компанії

THEA

🇰🇷🤝 Hyundai E&C зацікавлена у співпраці з Енергоатомом  
  
Під час зустрічі в.о
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
🇰🇷🤝🇺🇦 Hyundai E&C зацікавлена у співпраці з Енергоатомом Під час зустрічі в.о. голови правління Енергоатома Петра Котіна з регіональним директором Hyundai E&C Хьоном Хваном Паком обговорили пріоритетні напрями розбудови української атомної генерації. …

Джерело