🎓 Фахівці Енергоатома ознайомили школярів з основами атомної енергетики

Енергоатом 🇺🇦
🎓 Фахівці Енергоатома ознайомили школярів з основами атомної енергетики Дев'ятикласники столичної школи-ліцею «Соціум» відвідали один з офісів Компанії, щоб дізнатись про безпечну експлуатацію атомних електростанцій та вплив АЕС на довкілля. Детальніше –… https://t.me/energoatom_ua/16705


🎓 Фахівці Енергоатома ознайомили школярів з основами атомної енергетики

Дев'ятикласники столичної школи-ліцею «Соціум» відвідали один з офісів Компанії, щоб дізнатись про безпечну експлуатацію атомних електростанцій та вплив АЕС на довкілля.

Учні тільки-но ознайомились з основами ядерної фізики й атомної енергетики у школі, тож в Енергоатомі їм допомогли закріпити свіжу інформацію – наочними прикладами.

Зокрема, підлітки дізнались про:

🔹 переваги безпеки корпусних реакторів над канальними, «чорнобильського типу»;

🔹 реальні показники реальних викидів радіонуклідів атомними станціями України, і це лише 1% від допустимого рівня;

🔹 різницю впливу на довкілля з боку вугільних ТЕС і АЕС.

Дівчата і хлопці отримали неабияке задоволення від екскурсії та щирого спілкування з фахівцями Компанії. А цікаві інтерактивні опитування наприкінці заходу та призи за правильні відповіді додали учням «Соціума» приємних емоцій та подальшої зацікавленості стосовно ядерної тематики.

#новини_компанії

THEA

🎓 Фахівці Енергоатома ознайомили школярів з основами атомної енергетики
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
🎓 Фахівці Енергоатома ознайомили школярів з основами атомної енергетики Дев'ятикласники столичної школи-ліцею «Соціум» відвідали один з офісів Компанії, щоб дізнатись про безпечну експлуатацію атомних електростанцій та вплив АЕС на довкілля. Детальніше…

Джерело