ЗНИЩИЛИ РОСІЙСЬКУ ДРГ ТА ВЗЯЛИ ПОЛОНЕНОГО: бійці 58 бригади про хімічні атаки і тактику окупантів

Воїни 58 окремої окремої мотопіхотної бригади Олександр Цебрій та Віктор Катасонов розповіли про те, як їхній підрозділ відбив російський штурм за допомогою кулемета Browning M2. У цьому відео воїни розповідають про тактику російських окупантів. Ворог для того, щоб захопити позицію ЗСУ наразі використовує хімічну зброю, скидає із дронів у окопи бійців газові гранати, які викликають паніку, ускладнене дихання, блювоту та запамморочення. Після цього в окопи або траншеї намагаються вскочити піхотинці.

Одного із таких воїнам вдалося взяти в полон. Він виявився колишнім російським в’язнем, який сидів у російській тюрмі за вбивство людини. Його засудили до 15 років позбавлення волі, з яких він відсидів один рік. Далі його завербували в армію рф в обмін на звільнення, якщо йому вдасться вижити.

Більш детально про воїнів 58 ОМПБр, тактику російських окупантів та хімічні атаки росіян дивіться у сюжеті Олександра Положинського.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело