У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ

Сьогодні, 18 лютого, відбувся з’їзд членів управ та духівників парафіяльних осередків молодіжного руху «Українська молодь – Христові» Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ на парафії св. Володимира Великого смт. Велика Березовиця. Провідники об’єднання вірних УМХ прозвітували проведену роботу за півріччя, обговорили важливі напрямки діяльності та планували заходи до кінця року.

У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХКлючовою темою обговорення став триденний Форум душпастирства молоді, організований Комісією УГКЦ у справах молоді під гаслом «Молодь – наше сьогодні». Координаторка УМХ в архиєпархії та учасниця Форуму Лілія Соха представила слухачам результати опитування проведеного серед молоді, поділилася важливими напрацюваннями Форуму та анонсувала молодіжні формаційні програми, які запропонувала Комісія у справах молоді.

Духівник УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ о. Володимир Наконечний представив слухачам результати зустрічі Координаційної Ради УМХ з Главою і Отцем УГКЦ Блаженнішим Святославом, яка відбулася 12 лютого.

Отець Олег Харишин, духівник при Координаційній Раді УМХ, розповів про проведену роботу членами Координаційної Ради УМХ на всеукраїнському рівні, досягнення у місійної діяльності та подякував кожному духівникові та членам управ за проактивну позицію та сумління служіння на благо молодіжного руху.

Зустріч завершилася цікавою духовною наукою від о. Ігоря Драпака, частуванням та мистецькою програмою від Віктора Драгущака та Антоніни Храпко.

У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ У Великій Березовиці відбулася координаційна зустріч моложіного руху УМХ  

пресслужба архиєпархії

Джерело