ЩОБ НЕ ДІЙШЛИ ДО ПІХОТИ: пілоти FPV нищать росіян на Донеччині

Підрозділ ударних безпілотників 53 окремої механізваної бригади активно знищує російських окупантів на Донецькому напрямку. Наші воїни працюють з FPV-дронами та кошмарять росіян мінами, кумулятивними снарядами та всім, що може вибухати.

Армія TV відвідала позиції 53 ОМБр на Донеччині, щоб розповісти про роботу наших дронщиків. Кожен із пілотів має свій стиль і власну техніку, тому кожен по-своєму нищить ворога.

Найбільше бійці наразі потребують нічних дронів із тепловізорами, оскільки ворог намагається здійснювати переміщення вночі. Українські підрозділи пілотів FPV наразі роблять усе можливе, аби вберегти українську піхоту від ворожого вогню і якомога сильніше кошмарити росіян.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело