Окопна свічка для наших героїв

Окопна свічка для наших героїв

21 лютого 2024 року, о. Сергій Довба, екореферент Львівської архієпархії УГКЦ завітав у Львівську Духовну Семінарію Святого Духа, де спільно з братами-семінаристами, в переважній більшості учасниками еко-секції, в приміщенні котельні виготовляли такі необхідні для наших захисників окопні свічки.

Захід відбувся з ініціативи та сприяння Бюро УГКЦ з питань екології, завдяки якому львівські семінаристи отримали близько 200 кг парафіну для виготовлення окопних свічок.

За майже дві години спільної праці вдалося виготовити декілька десятків свічок. Еколог-душпастир познайомився також із братом Сергієм, котрий вже неодноразово співпрацював із волонтерами парафії св. Володимира і Ольги у м. Львові та виявив готовність і цього разу передати через них на передову чималу кількість свічок.

Семінаристи планують щоденно виділяти дві-три години свого часу на таку потрібну й благородну справу аби змогти незабаром відправити на фронт кілька сотень окопних свічок і, таким чином, зробити внесок для захисту рідного дому, дарованого нам Творцем.

Окопна свічка для наших героїв

Референтура Бюро з питань екології у Львівській арієпархії висловлює вдячність ректорату Семінарії за благословення і підтримку вищезазначеної ініціативи.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Джерело