ШТУРМОВИК ГЕРОЙ УКРАЇНИ: про командира взводу Третьої штурмової, який загинув у боях за Україну

Вадим «Лисий» Лисенко був сповнений мужності захищати Україну. Щойно почалося повномасштабне вторгнення, він рвався до війська попри те, що в нього була на той момент зламана нога, а близькі закликали його зачекати, поки він одужає.

За плечима він мав кількарічний вишкіл у «Азові» і спортивну підготовку. Вже за кілька місяців повномасштабного вторгнення він став командира взводу в Третій окремій штурмовій бригаді.

Вадим заслужив визнання і повагу побратимів завдяки своїй сміливості і зухвалим бойовим операціям. «Жити без страху» — таким був девіз Вадима, якого той дотримувався до самого кінця. Воїн загинув 2022 року в боях під Бахмутом, посмертно здобувши найвищу державну відзнаку — звання «Героя України».

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело