ЩЕ ТРИ ЗНИЩЕНІ РОСІЙСЬКІ ЛІТАКИ, ТРЕТЯ ШТУРМОВА ЗАЧИСТИЛА КРАСНОГОРІВКУ: стрім із міста на Сході

Близько 100 окупантів вбитими та пораненими – Третя окрема штурмова бригада зачистила Красногорівку від росіян. Ворог відмовився здаватися в полон і був ліквідований, станом на зараз Красногорівка знаходиться під контролем українських військ. На Авдіївському напрямку бійці 3 ОШБр та 25 ОПДБр вибили противника, який прорвався на околицю Орлівки.

Ще три винищувачі-бомбардувальники Су-34 знищено на Авдіївському та Маріупольському напрямках – загалом за 13 днів Повітряні сили знищили 13 російських літаків.

Під час виконання бойового завдання, в бою із російськими окупантами героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – старший лейтенант Артем Голуб та молодший лейтенант Євген Назаренко.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело