ТРЕТЯ ШТУРМОВА ПАЛИТЬ ОРКІВ ПІД АВДІЇВКОЮ, ГУР ВИКРАЛО ДАНІ МІНОБОРОНИ РФ: стрім із міста на Сході

Воїнам 60 окремої механізованої бригади вдалося відбити три хвилі штурмів на Лиманському напрямку. Ворог кинув у бій дві БМП-2 один танк Т-90М та чотири китайські всюдиходи «Desertcross 1000-3».

Вночі Третя штурмова вистежила рух ворожої піхоти в одній із лісосмуг під Авдіївкою. З дронів бійці скорегували артилерійський вогонь та щільно накрили посадку з окупантами.

Кіберфахівці ГУР МО України отримали доступ до серверів міністерства оборони рф. Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало мо рф, а також ― масивом секретної службової документації росіян.

Також у стрімі побачите, як бійці 5-ї окремої штурмової бригади на бронетранспортерах впритул розстріляли русню біля Бахмуту.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело