Відбулися збори священників Вишгородського Протопресвітерства

4 березня 2024 року, при Парафії Св.Анни УГКЦ, м.Вишневого, Київська обл., відбулися збори та день духовної віднови священників Вишгородського Протопресвітерства, Київської Архиєпархії УГКЦ.

Відбулися збори священників Вишгородського Протопресвітерства

Традиційно зустріч розпочали зі Святої Літургії за Перемогу і мир в Україні. Темами цих зборів цього разу були: «Друга річниця повномасштабного вторгнення», «Зцілення ран війни».

«Ці зустрічі, особливо в часі війни та різних викликів, для нас є вкрай важливі, – зазначає Протопресвітер отець Мирослав. Кожного разу ми намагаємося відвідати різні куточки нашого деканату, або збираємося в інших знакових місцях, щоби спільно помолитися, послухати духовні науки та поділитися викликами та надбаннями нашого щоденного служіння та й просто поспілкуватися один з одним» – додає священник!

«І цього разу місце, де ми зібралися, було обрано не випадково, адже в нижньому приміщенні Храму Св.Анни УГКЦ м.Вишневого, настоятель о.Володимир Мальчин, з волі Божої й підтримці жертводавців, завершив черговий етап робіт благоустрою та готується до наступних» – зазначає Протопресвітер отець Мирослав Латинник.

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело