Анонс! Презентація книги «Діти, ця планета у ваших руках»

Анонс! Презентація книги «Діти, ця планета у ваших руках»

Дата і час: 13 березня 2024 року, 16:00

Місце проведення: Центр імені митрополита Андрея Шептицького Українського католицького університету, м. Львів, вул. Стрийська, 29 а, Паркова аудиторія.

Запрошуємо на презентацію українського перекладу книги «Діти, ця планета у ваших руках». Захід відбудеться за участі автора о. Хуана Ґойкочеа Кальдерона, Перу.

Ця книга – маніфест справедливості, миру та збереження Творіння, шлях до розуміння того, що ми всі є невід’ємною частиною благословенної планети Земля, її обличчям та її майбутнім. Книга слугуватиме інструментом, який допоможе молоді скрізь виявляти сліди Бога в усьому  Творінні, пізнавати і любити його, будувати з ним гармонійні стосунки.

Книгу адресовано дітям та підліткам віком 7-14 років. Вона буде корисною для вчителів християнської етики, природознавства, біології, еко-активістів, представників неурядових екологічних організацій, спільнот та ініціатив з екологічного просвітництва, а також усіх, хто цікавиться питаннями охорони довкілля.

Видання українського перекладу книги присвячено пам’яті сестри-монахині Георгії Припутницької, першої директорки Освітнього Центру ім. О. Ю. Дзеровича, УГКЦ.

Книгу презентуватимуть:

автор о. Хуан Ґойкочеа Кальдерон

о. д-р Олег Кіндій – доцент кафедри богослов’я, Український католицький університет (УКУ), директор Центру екобогослов’я і сталого розвитку УКУ, м. Львів

Йоган Гіш – почесний президент міжнародної педагогічної мережі PILGRIM, Австрія

д-р Людмила Максимів – член-кореспондент Лісівничої академії наук України, кандидат економічних наук, Національний лісотехнічний університет України

д-р Володимир Шеремета – керівник Бюро УГКЦ з питань екології, Київ – Івано-Франківськ

Модератор:  Катерина Бучко, доктор філософії у галузі богослов’я.

Контактна особа: Христина Литвин

моб.: +38 0672540125e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

фейсбук: https://www.facebook.com/Dzerovych

веб-сторінка: https://dzerovych.org.ua/

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWzZYGmWDXx22NpWlOITAeRy-fjWsrWrCNPeW6G1WO5-hIcA/viewform

Після презентації буде можливість придбати книги з особистим підписом автора.

Довідка про автора:

о. Хуан Ґойкочеа Кальдерон народився в 1969 р. в Перу. Вивчав філософію на філософському факультеті в Лімі, Перу, та богословʼя в католицько-теологічному університеті Іннсбрука,  Австрія, міжнародну економіку і політику розвитку – в університеті Ерланга-Нюрнберга в Баварії, Німеччина. У 2000 р. був висвячений на священника. Служитель на парафії місіонерів Комбоні в Сан-Хенаро на околиці Ліми, Перу. У своєму душпастирському служінні особливу увагу приділяє екологічному просвітництву, передусім покладаючись на молодь, і вірить у її прагнення до позитивного майбутнього. Заснував у своїй парафії “Дім талантів” для підлітків. Координатор “Комісії за справедливість, мир і цілісність Творіння” місцевої релігійної громади.

Анонс! Презентація книги «Діти, ця планета у ваших руках»

 

Джерело