АТАКА НА ТРИ ЗАВОДИ В РОСІЇ, КУРСЬК ТА БЄЛГОРОД ПРОСЯТЬ ЕВАКУЮВАТИСЬ: стрім із прифронтового міста

За даними джерел Армія TV, Служба безпеки України атакувала дронами одразу три нафтопереробні заводи в росії. Ці НПЗ знаходилися у містах Рязань, Кстово, та Кіріши Ленінградської області та входили у топ-5 найбільших заводів в росії.

Легіон «Свобода Росії» закликав жителів російського Бєлгорода та Курська залишити свої міста, адже там будуть атаковані військові об’єкти.

Воїни Окремого центру спеціальних операцій «Захід» за добу знищили 6 одиниць російської техніки та 25 росіян за допомогою FPV-дронів. Спецпризначенці пошкодили та вивели з ладу два танки, важку вогнеметну систему ТОС-1А «Солнцепьок» та три бойові броньовані машини. Крім того, оператори FVP-дронів ліквідували 13 та поранили 12 російських піхотинців.

Міноборони випробовує «плавучі бронежилети». При контакті з водою спеціальний модуль реагує, надувається і бронежилет можна використовувати як рятувальний.

Служба безпеки України затримала ще одну колаборантку, яка співпрацювала з росіянами під час окупації Херсона.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело