БУРЕВІЙ МІНУСУЄ ВОРОГА, 80-ка ВІДБИВАЄ МАСОВАНИЙ НАСТУП, ГОРЯТЬ НПЗ: стрім із прифронтового міста

Бійці бригади Національної гвардії «Буревій» відбили раптовий штурм противника. Попри несподіванку нацгвардійці знищили танк росіян і накосили піхотинців, які вже зайшли на наші позиції.

Львівські десантники з 80 бригади зупинили масштабний наступ росіян на Бахмутському напрямку. Противник кількома колонами з понад десятка одиниць техніки спробував штурмувати позиції наших бійців з різних напрямків. У результаті частину техніки окупантів знищили, декілька російських машин застрягли в полі, а інші втекли з поля бою.

Безпілотники СБУ знову атакували нафтопереробні заводи у Самарській області. За даними джерел Армія TV, цієї ночі прилетіло по трьох НПЗ. У місті Сизрань почалася пожежа на площі 500 квадратних метрів.

Двоє «плавців» планували незаконно потрапити до Угорщини через річку з дитячими рятувальними жилетами, а ще один плив до Румунії – всіх трьох затримали наші прикордонники.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – старший лейтенант Артем Голуб та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело