✅ На цьому тижні провели чергове засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей захисників…

На цьому тижні провели чергове засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей захисників України при Житомирській обласній військовій адміністрації.
Такий формат співпраці з людьми, які безпосередньо знають, чим живе ветеранська спільнота, є дуже корисним. Особливо зараз, коли Житомирщина активно працює над розвитком комплексної реабілітації для наших захисників та людей, які постраждали від війни. На сьогодні кількість людей чиїми інтересами має опікуватись Консультативна рада на Житомирщині перевищує 10 тисяч громадян. І це далеко не остаточна цифра. Разом будемо напрацьовувати на теренах області конкретні кроки реалізації «Державної ветеранської політики», головною метою якої є турбота про ветеранів та повага до них.

На завершення, традиційно хочу поділитися проміжними результатами змагань шкільних ліг «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Зараз на теренах області триває II етап змагань. Протягом тижня, що минає, відбулося 170 захоплюючих матчів. Які об’єднали у боротьбі за перемогу понад 2,5 тисячі учнів. Визначено ще 34 переможці, які стануть учасниками змагань на рівні районів.

🤝 Дякую всім за увагу, бажаю тихих та спокійних вихідних на Житомирщині. Не забуваємо, завдяки кому в нас є можливість жити та працювати у відносно мирній області. Підтримуємо наших захисників та віримо в Збройні сили України!

▶️ https://youtu.be/rIXaPo4dLP0?si=PiIhVstksmrMxK1H

✅ На цьому тижні провели чергове засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей захисників...
Головне За Тиждень В Поліському Краю – YouTube
На майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації традиційно підбиваємо підсумки роботи за тиждень. Підписуйтеся на наші канали у соціальних мережах: Telegram – https://t.me/zhytomyrskaODA Facebook – https://www.faceb…

Джерело