👩🏻‍💻 Продуктове IT для викладачів: Мінцифра, МОН та Genesis запускають навчальний інтенсив

  • Автор допису:

👩🏻‍💻 Продуктове IT для викладачів: Мінцифра, МОН та Genesis запускають навчальний інтенсив

👩🏻‍💻 Продуктове IT для викладачів: Мінцифра, МОН та Genesis запускають навчальний інтенсив

Навесні стартує курс для студентів українських вишів про менеджмент в ІТ-продуктах. Під час освітнього курсу-стажування студенти розглянуть ключові аспекти project, operations та people management у продуктових ІТ-компаніях.

Щоб студенти могли одразу в навчальних закладах здобувати знання, які допоможуть стати конкурентоспроможними на сучасному ринку праці, запускаємо для викладачів інтенсив.

Ви — викладач і хочете інтегрувати Всеукраїнський курс «Менеджмент у продуктовому ІТ» в освітні програми? Долучайтеся безоплатно. Після інтенсиву отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації, а також:

підвищите обізнаність у сфері продуктового ІТ
опануєте методологію викладання Всеукраїнських курсів
зможете інтегрувати курс у заклади освіти

Нагадаємо, ІТ-компанія Genesis за підтримки Мінцифри запускає Всеукраїнські курси про створення, розвиток та маркетинг ІТ-продуктів. З 2022 року вже понад 10 тисяч студентів пройшли навчання.

Формат інтенсиву:
▪️ 6 онлайн-вебінарів та самостійна робота з LMS-платформою
▪️ початок стажування — 1 квітня 2024 року
▪️ дедлайн подання — 28 березня 2024 року

Зареєструватися на навчання можна тут

Трансформуємо освіту разом🦾

Система Всеукраїнських освітніх курсів розробляється за ініціативи ІТ-компанії Genesis, разом із Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra, за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти й науки України. Партнерами курсів є Київська школа економіки (KSE) та Horizon Capital.

Адаптована версія курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» також розміщена у вільному доступі на національній платформі цифрової грамотності Дія.Освіта.

Джерело