ВИБУХОВЕ ВІДЕО З АВДІЇВСЬКОГО НАПРЯМКУ, ДРОНИ З САМОНАВЕДЕННЯМ: стрім із прифронтового міста

Дві російські БМП вибухнули на Авдіївському напрямку – відео зупинки штурму ворога та знищення їхньої бронетехніки опублікувала 47 окрема механізована бригада. Більше деталей про ситуацію на Авдіївському напрямку розповідає молодший лейтенант Анастасія Блищик – пресофіцер 47 ОМБр.

Бійці 81-ї ОАеМБр провели зачистку російських бліндажів та позицій під Білогорівкою за допомогою протитанкових мін ТМ-62.

60 та 63 механізовані бригади показали спільну роботу зі знищення російського танка. Цікаво, що танк був захищений засобами радіо-електронної боротьби, проте український дрон був обладнаний системою самонаведення і РЕБ йому не став на заваді – ціль знищена.

СБУ викрила шістьох російських агітаторів, серед них блогерка, яка працювала на зрадника Медведчука, та депутат міськради, який хотів втекти до росії. Тим часом наші прикордонники затримали вісім порушників держкордону, які намагались втекти до Молдови.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело