У Києві на парафії УГКЦ відкрили нову раду ордену Лицарів Колумба

17 березня 2024 року, у парафії святих Бориса та Гліба УГКЦ у Дарницькому районі м. Києва відкрили нову раду Лицарів Колумба, яка носитиме ім’я священномученика Омеляна Ковча.

У Києві на парафії УГКЦ відкрили нову раду ордену Лицарів КолумбаЗ цієї нагоди у парафії було звершено урочисту Божественну Літургію, яку очолив о. Андрій Боднарук, адміністратор парафії. Після молитви до чоловічої спільноти Лицарі Колумба було прийнято нових членів, у яких присягу приймав Великий Лицар цього ордену Брат Петро Галуга.

Також цього дня було затверджено керівний орган ради у складі братів лицарів; Андрій Скуба, Богдан Гірний, Анатолій Покотюк, Андрій Чеверда та Роман Дякович.

«Наша парафія поповнилась новими Братами-Лицарями – чоловіками віри, молитви та праці! Відтепер у нашій парафіяльній спільноті Лицарі Колумба в Україні 23 учасники, а це означає, що на карті світових спільнот появилась ще одна рада Лицарів Колумба, яка носитиме імʼя скромного та святого священника – мученика Омеляна Ковча. Дякую нашим чоловікам за гідне служіння Богу та Україні, дякую Пану Петру Галуга, за довіру та підтримку!», – написав о. Андрій Боднарук у соціальній мережі.

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело