✅ Попри другу поспіль безсонну ніч провели чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при Житомирській обласній військовій адміністрації

Попри другу поспіль безсонну ніч провели чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при Житомирській обласній військовій адміністрації.
Разом з представниками бізнесу та органів контролю обговорили низку питань, які турбують бізнес-спільноту. Зокрема, взаємодію з Державною митною службою, Центрами комплектування та соціальної підтримки іншими державними органами. Приємно, що під час конструктивного діалогу кожен з учасників намагався не лише донести свою позицію, а й почути співрозмовника. Так представники митниці презентували підприємцям області нову можливість спрощеного митного оформлення вантажів, а також відзначили, що у відповідь на потреби підприємств-експортерів збільшили кількість співробітників, які працюють з вантажами у вихідні.
Окремо обговорили питання бронювання ключових співробітників та взаємодію з ТЦК та СП. Поповнення лав Збройних сил України, ротація наших хлопців та дівчат, які боронять нас, є найголовнішим завданням. Водночас ми маємо забезпечувати умови для сталої роботи підприємств. Певен, що все це буде враховано у змінах до законодавства, над якими зараз працюють народні депутати. Приділили також увагу ситуації на польському кордоні, яка позначилась також і на виробниках Житомирщини. Фури з продукцією наших підприємств стоять на кордоні 20-30 днів. Це завдає додаткових збитків бізнесу, змушує шукати інші логістичні рішення, а також змінювати технологію виробництва, щоб менше від імпортної сировини та деталей. Подякував українському бізнесу, який своєю щоденною працею закладає фундамент нашої стійкості перед майбутніми випробовуваннями.

Продовжує свою діяльність робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній адміністрації. Відповідні робочі групи при кожній районній військовій адміністрації Житомирщини постійно проводять моніторинг щодо доцільного використання коштів по кожній з громад області. На цьому тижні опрацювали закупівлі, які надала робоча група Житомирської районної військової адміністрації. На розгляд було винесено 11 закупівель 3 з яких пов’язані з ремонтом та будівництвом соціально значущих об’єктів.
За підсумками засідання фахівці робочої групи порушень не виявили. У представників органів контролю та силових структур зауважень до даних закупівель також не було.

На завершення, традиційно хочу поділитися проміжними результатами змагань шкільних ліг «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Відбірковий етап змагань підходить до завершення. 31 березня ми будемо підбивати перші підсумки. Цей тиждень пройшов результативно: змагання відбулися у 36 громадах області. Зіграло 268 команд – 243 гри. До змагань було залучено 3684 учні. Результат тижня «Пліч-о-пліч» 50 команд-переможців. Рухаємо далі, до перемог. Я вдячний кожній команді, кожному учаснику та учасниці – ви молодці.

🇺🇦 Дякую всім за увагу, бажаю тихих та спокійних вихідних на Житомирщині. Не забуваємо, завдяки кому в нас є можливість жити та працювати у відносно мирній області.
Підтримуємо наших захисників та віримо в Збройні сили України!

🎥 https://youtu.be/iW4JrorzJcg

✅ Попри другу поспіль безсонну ніч провели чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при Житомирській обласній військовій адміністрації
Укріплюємо Кордон та Підтримуємо ЗСУ: Головне За Тиждень В Поліському Краю – YouTube
На майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації традиційно підбиваємо підсумки роботи за тиждень. Підписуйтеся на наші канали у соціальних мережах: Telegram – https://t.me/zhytomyrskaODA Facebook – https://www.faceb…

Джерело