🇺🇦 Вітаю з днем Служби безпеки України! 🇺🇦 Це свято – знак пошани за невтомну працю кожного зі співробітників СБУ на благо нашої країни

🇺🇦 Вітаю з днем Служби безпеки України! 

🇺🇦 Це свято - знак пошани за невтомну працю кожного зі співробітників СБУ на благо нашої країни

🇺🇦 Вітаю з днем Служби безпеки України!

🇺🇦 Це свято – знак пошани за невтомну працю кожного зі співробітників СБУ на благо нашої країни. Їх зусилля на передовій та в тилу життєво важливі для нашої безпеки. Вони щодня ризикують своїм життям та не залишають шансу ані внутрішнім, ані зовнішнім ворогам. СБУ – це не лише геніальні спецоперації – це щоденна напружена робота задля збереження нашої державності, миру та спокою.

☑️ Кожен з них обрав служіння народові та Державі, і кожен робить свій внесок у захист України. Їх досягнення, мужність та винахідливість завдають ворогу великих втрат.

⚔️ Вони ведуть боротьбу на фронті, забезпечують кіберзахист, стабілізують ситуацію в деокупованих районах, допомагають у визволенні заручників російської агресії. Вони пліч-о-пліч з нашими Збройними силами, наближають нас до Перемоги.

🚢 Служба безпеки України зробила визначальний внесок у вигнання флоту ворога від берегів українського Криму і змусили тремтіти військових моряків російської федерації перед тим, як стати на борт будь-якого судна в українських водах. Вони безжальні до шпигунів, мародерів та диверсантів.

⚜️ Сьогодні СБУ – це світовий бренд серед найпотужніших спецслужб та нічне жахіття для ворогів України.

Умови, в яких ми живемо, вимагають постійної боротьби за нашу Незалежність. СБУ відзначається своєю дієвістю та результативністю в цій боротьбі. Давайте разом продовжувати працювати на благо України. Дякую вам за вашу відданість і служіння.

🤝 Бажаю найскорішої Перемоги, наполегливості у досягненні поставленої мети та міцного здоров'я! Слава Україні!

Джерело