👩🏻‍💻 Долучайтеся до нової програми CDTO Campus Це навчальний проєкт для СDTO та посадових осіб, залучених до процесів цифрової трансформації

👩🏻‍💻 Долучайтеся до нової програми CDTO Campus 

Це навчальний проєкт для СDTO та посадових осіб, залучених до процесів цифрової трансформації

👩🏻‍💻 Долучайтеся до нової програми CDTO Campus

Це навчальний проєкт для СDTO та посадових осіб, залучених до процесів цифрової трансформації. Мета програми — залучити громади до використання мобільних майстерень — Толокарів.

Толокари — це переобладнані фургони, які оснащено 3D-принтерами, лазерними різаками, наборами робототехніки. Обладнання допомагає в будівництві та відновленні інфраструктури, зокрема, у виготовленні деталей для вікон, меблів тощо. Особливо корисні Толокари на деокупованих територіях, де немає змоги розгорнути повноцінне виробництво.

Під час навчання учасники ознайомляться з проєктом Толокар, а також:
👉🏻 дізнаються про процеси створення мобільних майстерень
👉🏻 довідаються про цифрові інновації та використання Цифрового Продуктового Паспорта у FabCity OS — проєкту, який розробляється в співпраці з урбаністичною лабораторією METALABMetaLab та Promprylad
👉🏻 опанують 3D-дизайн для створення 3D-обʼєктів для людей з ампутаціями, музичних інструментів та іншого
👉🏻 навчаться працювати з відкритим дизайном і документацією на платформі Острів.

Формат програми
🔹 3 лекції у форматі онлайн
🔹 одноденний практичний модуль у Києві
🔹 старт навчання — 23 квітня 2024
🔹 дедлайн подання заявки — 9 квітня 2024

🔗 Реєструйтеся та дізнавайтеся деталі за посиланням

TOLOCAR — проєкт, що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини і виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки At Stake gGmbH та у тісній співпраці з українськими й міжнародними партнерами.

Джерело