ЗНИЩИЛИ «СОЛНЦЕПЬОК», РОЗБОМБИЛИ РЕБ, РУСНЯ КАЗИТЬСЯ ВІД МАДЯРА: стрім із прифронтового міста

Аеророзвідка українських морпіхів знищила контрольно-спостережний пункт росіян на лівобережжі Херсонщини. Кілька FPV-дронів атакували ворожий «СОЛНЦЕПЬОК» і вивели з ладу цю вогнеметну систему, що стріляє термобаричними снарядами. Ще одне фахове влучання є на рахунку 45 окремої артилерійської бригади – воїнам вдалося вразити рідкісний російський комплекс РЕБ «Житель» на Луганщині.

Окупанти розлючені ефективністю роботи українських дронів, тому вирішили передати Мадяру своєрідний «палкий» привіт. Водночас порушники західного кордону продовжують вигадувати креативні способи, щоб виїхати з України. Цього разу «туристи» сховалися в ящику для білизни, але прикордонники виявили порушників та склали на них адміністративні протоколи.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело