Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА відкрив загальний доступ до свого вебсайту

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА відкрив загальний доступ до свого вебсайту. Сайт доступний за посиланням: https://dpzvk.kyivcity.gov.ua.

На сайті представлено інформацію про Департамент та основні напрями його діяльності, найпріоритетнішими з яких наразі є декларування й робота з викривачами. Також на сайті розміщені контакти для повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних із корупцією правопорушень, інші порушення Закону України «Про запобігання корупції» у виконавчому органі Київради (КМДА).

На сайті публікуватимуть анонси подій, новини, оголошення та інші інформаційні повідомлення щодо протидії корупції, які будуть корисними для працівників Київської міської державної адміністрації, громадських організацій, медіа та громадян.

Технічне доопрацювання сайту та його змістовне наповнення тривають, тож у подальшому можливе запровадження й інших функцій.

Детальніше з діяльністю Департаменту користувачі можуть ознайомитись за посиланням https://dpzvk.kyivcity.gov.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що Київську міську державну адміністрацію підключили до Єдиного порталу повідомлень викривачів, відповідальним за внесення інформації до якого визначено саме Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА.

Джерело