🕯 9:00 хвилина мовчання 29-річний молодший сержант Олександр Власенко загинув 24 червня 2022 року в бою біля села Потьомкине, що на Херсонщині

🕯 9:00 хвилина мовчання

29-річний молодший сержант Олександр Власенко загинув 24 червня 2022 року в бою біля села Потьомкине, що на Херсонщині

🕯 9:00 хвилина мовчання

29-річний молодший сержант Олександр Власенко загинув 24 червня 2022 року в бою біля села Потьомкине, що на Херсонщині. При спробі окупантів відбити позицію отримав смертельні поранення внаслідок артилерійського обстрілу.

Олександр Юрійович народився в селі Киїнка Чернігівської області. Навчався у Київській та Бобровицькій середніх школах. У 2012 році закінчив Київський електромеханічний технікум імені М.Островського та опанував професію механіка СЦБ залізничного транспорту. У 2012-2013 роках проходив строкову службу у внутрішніх військ МВС України в Донецьку. Потім працював старшим механіком СЦБ Дарниця на «Укрзалізниці», паралельно навчався на заочній формі в Харківському українському державному університеті залізничного транспорту. З 2019 року працював у торгівельній мережі «Епіцентр» на посаді механіка з обслуговування виробничого устаткування.

Чоловік добровільно приєднався до лав Збройних Сил України 28 квітня 2022 року. Служив у 60-ій окремій механізованій бригаді. Був командиром відділення.

«Мій чоловік був мужнім, сильним, хоробрим, товариським, люблячим і став би яскравим прикладом для нашого синочка», – зазначила Вікторія Власенко.

Поховали захисника на Якушковому кладовищі в місті Бобровиця на Чернігівщині.

В Олександра залишилися батьки, дружина і син.

Джерело