У 2024 році плануємо перетворити Центри надання адміністративних послуг в сучасні Дія.Центри

У 2024 році плануємо перетворити Центри надання адміністративних послуг в сучасні Дія.Центри. Застаріла кабінетна система має залишитися у минулому. Майбутнє – за open-space. Також маємо на меті розширення мережі віддалених робочих місць та забезпечення мобільності. Кожен ЦНАП має бути обладнаний спеціальними мобільними рішеннями, такими як мобільні валізи, для забезпечення доступу до послуг у будь-якій точці регіону.
Перелік послуг має постійно збільшуватися. Всі ЦНАПи мають бути прозорими та інклюзивними.

Обговорили це з колегами із сусідніх областей на полях Міжрегіонального форуму ЦНАП «Синергія Півдня», шо відбувся в Одесі🇺🇦🌊

Понад 200 учасників Форуму скористалися наданою платформою, щоб обговорити проблемні питання функціонування центрів надання адміністративних послуг, поділитися власним досвідом та найкращими практиками.

Дякуємо нашим партнерам, зокрема Директору Швейцарського бюро співробітництва Посольство Швейцарії в Україні Андреасу Хуберу, президенту Фонду Східна Європа Віктору Ляху, координатору з цифровізації регіонів Програми EGAP Сергію Гуньку за участь у Форумі та зміцнення багаторічного партнерства та Міністерству цифрової трансформації України.

Джерело