У Яворові відбулося творче дійство дійство від Театру-студії «Яворина» та Зразкового аматорського танцювального колективу «Первоцвіт».

У Яворові відбулося творче дійство дійство від Театру-студії «Яворина» та Зразкового аматорського танцювального колективу «Первоцвіт».

Вчора зал Культурно-мистецький центр “Сокіл” зібрав у своїх стінах поціновувачів театрального мистецтва, адже з нагоди Міжнародного дня театру свої таланти демонстрували актори-аматори театру-студії “Яворина” (кер. Оксана Квас) та учасники аматорського танцювального колективу “Первоцвіт” (кер. Юлія Івахова).

 Керівник Відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради Богдан Раделицький нагородив учасників подячними відзнаками, а яворівський міський голова Ігор Грабовський вручив подарунковий сертифікат на 10 000 для потреб колективів. Крім того, під час заходу проводили збір коштів на виготовлення fpv-дронів для Збройних Сил України.

Хочемо щиро подякувати всім учасникам театру-студії “Яворина” та колективу “Первоцвіт” за їхню талановиту роботу, великий внесок у розвиток культури нашої громади та безмежну енергію, яку вони подарували нам сьогодні. Не можемо не висловити слова подяки мешканцям Яворівської громади за численну присутність та активну участь у культурних подіях нашого міста. Ваша підтримка – найкращий доказ того, що культура живе і процвітає в наших серцях!”, – заначили організатори заходу Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради.

Джерело