Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

Ярослав Коминський повідомив про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

770-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

В Яворові вшанували пам’ять Героїв Яворівської громади, які народилися чи віддали свої життя за Україну у квітні. Вічна шана та пам’ять Героям України! Пам’ятаємо!

7504 особа зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

 Учень Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Павло Цікалишин буде боротись за вихід на міжнародну шкільну олімпіаду з інформатики IOI 2024, яка цього року відбудеться в Єгипті на початку вересня. Вітаємо Павла та бажаємо успіхів на відборі на міжнародну олімпіаду: http://surl.li/selrw.

У Яворівській громаді започаткували новий проєкт для патріотичного виховання учнів громади “Від колиски до звитяги”. В рамках цього заходу військовий оркестр 24 ОМБр імені короля Данила відвідає кожну школу Яворівської громади, де разом з дітьми та солістами Культурно-мистецького центру “Сокіл” співатимуть українські пісні, розкажуть історію бригади та підніматимуть патріотичний дух учнів. Проект реалізовує Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради разом з Відділ освіти Яворівської міської ради: http://surl.li/selsy.

Для родин полонених та зниклих безвісти Захисників України Новояворівської громади відбулася Божественна літургія та Хресна дорога в Страдчі. Матері, доньки та дружини зниклих безвісти та полонених Захисників України об’єдналися в молитві за повернення своїх рідних додому живими і неушкодженими, а також молилися за перемогу, мир і спокій в Україні: http://surl.li/sezju.

У Яворівській громаді завершився ІІ етап проекту «Пліч-о-пліч». А завершився він змаганнями черлідингу. Учасники продемонстрували характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики, різні танцювальні напрямки та командний дух. Щирі вітання переможцям та призерам змагань: http://surl.li/sezkh.

Soul Partners оголошує реєстрацію на ОФлайн тренінг з питань подання заявок на державні гранти для переробних підприємств «Новий рівень» до 8 млн грн для малого та середнього бізнесу Львівської області. Проєкт реалізується за підтримки Міністерство економіки України та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Для участі необхідно зареєструватись:https://forms.gle/oKBMfJkbxG8UCrjc9

Разом переможемо!

Джерело