Ярослав Коминський провів нараду з силовиками району

Ярослав Коминський провів нараду з силовиками району

“Продовжуємо об’єднувати зусилля задля допомоги військовим та цивільним! Працюємо на перемогу України та підтримку тих, хто зараз береже наш кожен прожитий день”, – Ярослав Коминський

 Сьогодні начальник ВА провів нараду з керівниками силових та правоохоронних структур району. Зокрема, на порядку денному контроль працівниками поліції за дотриманням режиму комендантської години; щодо заборони продажу алкоголю військовим, комунікація між силовими структурами, органами місцевого самоврядування, Яворівським РТЦК та СП та прикордонниками.

На період дії правового режиму воєнного стану суб’єктам господарювання всіх форм власності заборонили торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями (у тому числі пивом) на території Львівської області з 22:00 до 10:00. Наголошуємо, що продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану дозволяється ВИКЛЮЧНО цивільному населенню. 

Керівник Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області підкреслив, що почастішали шахрайства у соцмережах через злом персональних сторінок у Facebook чи Instagram і створення підставних сторінок. 

“Будьте пильними, ретельно перевіряйте інформацію, яку вам повідомляють. Якщо ви стали жертвою шахраїв, то негайно повідомте про це в поліцію за телефоном «102»”, – зазначив він

Ярослав Коминський підкреслив на важливості даного питання та наголосив: – “Закликаю органи місцевого самоврядування та працівників поліції активізувати інформування населення про кібератаки та шахрайство. Живемо в час війни, де російський ворог намагається не тільки знищити наші міста, людські долі, а й атакує нас в інформаційному просторі. Залишаємося на варті перевірених новин у цей надскладний для нашої держави час. Не піддавайтеся впливу фейкових новин. Дезінформація – це потужний інструмент в руках наших ворогів”.

До слова, станом на сьогодні у районі покращилася динаміка щодо розкриття груп та окремих осіб розповсюдження наркотичних засобів. Начальник ВА дав доручення працівникам поліції оперативно реагувати на цю проблему та викорінювати її з території району.

Крім цього, очільник району закликав працівників ДСНС посилили заходи з пожежами в екосистемах. Адже, впродовж вихідних виникло  7 загорань на відкритих територіях де  вогнеборці ліквідували займання і не допустили розповсюдження вогню на більш значну площу. Нагадую, вам якщо ви помітили займання сухостою, лісових насаджень, або на сміттєзвалищах, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101». 

“Попри залякування ворога, постійні ракетні атаки наших міст, ми українці тримаймося та боремося за Україну. Дякую мужнім Захисникам та Захисницям за захист. Бережи вас Боже. Дякуємо Богу за силу духу, віру та можливість працювати. Будьмо гідними кожного, хто віддав своєї життя за нас з вами! Вистоїмо! Разом переможемо”, – зазначив Ярослав Коминський

Джерело