На парафії села Букачівці відбулися Великопосні реколекції

На парафії села Букачівці відбулися Великопосні реколекції

У період з 28 по 31 березня, при парафії Різдва Христового села Букачівці, однойменного протопресвітеріату, відбувалися Великопосні дні духовної віднови. Реколектантом став о. Андрій Заліський, сотрудник парафії Вознесіння Христового міста Івано-Франківськ.

Розпочалися реколекції зі спільної молитви на вервиці та вступної науки, у якій о. Андрій крізь призму різноманітних питань сьогодення розважив над шляхом людини у часі Великого посту.

Кожен наступний день розпочинався з богослужінь та продовжувався науками. У часі реколекцій проводилися зустрічі з дошкільнятами, ліцеїстами та освітянами, медиками й представниками влади.

Крім цього, всі охочі могли приступити до Таїнства Покаяння та Святого Причастя. Насамкінець духовної віднови священнослужителі поблагословили вірних мощами святого Івана Хрестителя, які цими днями перебували у храмі.

Завершилися реколекції молебнем за Україну, у часі якого присутні підносили до Бога благання про настання перемоги та праведного миру у нашій Батьківщині.

«Щиро дякуємо о. Андрію Заліському за проведення днів віднови духа. Нехай Господь й надалі провадить вас на плідне служіння, жертовність та сіяння зерен Божого Слова», — висловлює вдячність парох храму Різдва Христового о. Мирослав Любінець, протопресвітер Букачівецький.

На парафії села Букачівці відбулися Великопосні реколекціїНа парафії села Букачівці відбулися Великопосні реколекціїНа парафії села Букачівці відбулися Великопосні реколекції

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело