ПОДРОБИЦІ ЗНИЩЕННЯ ДВОХ СОЛНЦЕПЬОКІВ, ТРИ ОКУПАНТИ ЗДАЛИСЯ В ПОЛОН: стрім із прифронтового міста

За минулу добу Сили оборони знищили одразу дві важкі вогнеметні системи «Солнцепьок». В першому випадку спрацювали нічні дрони 12-ої бригади «Азов», іншу систему знищили бійці 63 окремої механізованої бригади.

Трьох окупантів взяли у полон прикордонники на Донецькому напрямку. Росіяни за підтримки важкої техніки намагалися штурмувати наші позиції в районі Новомихайлівки, але потрапили під вогонь Сил оборони, після чого частина окупантів вирішила здатись в полон.

Під час виконання бойових завдань оператори FPV-дронів 8 полку ССО виявили та знищили два танкових тягачів, БМП, двох російських окупантів. Окрім цього, за допомогою ракет Brimstone знищено БМП разом із екіпажем та польовий склад боєприпасів ворога.

СБУ затримала сім’ю зрадників, які хотіли підірвати залізничні ешелони ЗСУ на Харківщині.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та майор Андрій Макаренко.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело