Чергова домашня випічка від господинь з Яворівщини відправилася на передову до наших Воїнів

Чергова домашня випічка від господинь з Яворівщини відправилася на передову до наших Воїнів

Щоденно український народ демонструє силу єдності та непохитної віри задля найбажанішої мети-перемоги! У кожному куточку України люди продовжують об’єднуються від маленьких до великих справ щоб допомогти українським захисникам та захисницям у боротьбі з російським ворогом.

Господині Старого Яру Яворівської громади черговий раз напекли домашньої випічки для наших військовослужбовців на передову. Днями місцеві господині села зібрались у Народному домі та наготували близько 40 ящиків домашньої випічки: пиріжки свіженької Паски та домашнього хліба. Крім цього, господині переддали домашні закрутки, печиво та різні солодощі для місцевих воїнів і їх побратимів.

“Лише розуміння того, що ми сильні коли єдині допомагає йти вперед і попри біль, злість, ненависть, ми міцно стоїмо та працюємо на перемогу”, – додають жінки.

Дякуємо Збройним силам України за надійний захист. Дякуємо Богу за кожен прожитий день. Дякуємо усім мешканцям району за те, що ви вносите свій вклад у цю запеклу боротьбу, заради мирного життя української нації.

Все буде Україна!

Джерело