У Яворівській ВА відбулася зустріч для старост Яворівської громади щодо працевлаштування ВПО

У Яворівській ВА відбулася зустріч для старост Яворівської громади щодо працевлаштування ВПО

В Яворівській ВА представники Новояворівської філії та Яворівської філії Львівського обласного центру зайнятості провели інформаційну зустріч для старост Яворівської громади щодо посилення комунікації між ними та центром зайнятості щодо працевлаштування ВПО.

Зустріч відбулася за участі заступника голови ВА Андрій Тиндик, менеджера Офісу підтримки цивільних Алла Жмурко, заступниці голови Яворівська міська рада Катерина Михасяк представників БФ «Право на захист». Мета зустрічі – ефективна інтеграції внутрішньо переміщених людей у громадах, стимулювання у пошуку роботи, інформування про актуальні вакансії та активні програми сприяння зайнятості, створення з допомогою міжнародних організацій додаткових програм з професійного навчання та перенавчання ВПО. Директор Новояворівської міської філії Львівського обласного центру зайнятості Світлана Осьмак, зазначила про те, що звернення до служби зайнятості може значно прискорити процес працевлаштування шукача роботи, оскільки часто фахівці служби здійснюють оперативно підбір кандидатів під конкретні замовлення роботодавців, зокрема з організацією професійної підготовки безробітних безпосередньо на робочому місці. Консультаційну підтримку ви можете отримати за телефоном «гарячої лінії»У Яворівській ВА відбулася зустріч для старост Яворівської громади щодо працевлаштування ВПО (032) 2323490, на офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv).

Номери міських телефонів:

Львівська філія Львівського ОЦЗ 032 23 23 491

Яворівська філія Львівського ОЦЗ 032 23 23 497

Повний перелік вільних робочих місць і вакантних посад – у закладці «Єдиний портал вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua) інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості, на сайті Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy).

Джерело