Черговий весняний тиждень приніс нашій області перемоги на всеукраїнському рівні

Черговий весняний тиждень приніс нашій області перемоги на всеукраїнському рівні. Пишаємося талановитою учнівською молоддю Одещини, яка робить серйозні заявки на успіх і досягає омріяних результатів.

💻Серед видатних айтішників бачать себе у майбутньому ці талановиті хлопці з однієї родини. Учні 9 та 11 класів Новодофинівської гімназії Фонтанської сільської ради Страхаль Дмитро та Олександр, взявши участь у четвертому етапі олімпіади з інформатики, здобули два дипломи ІІІ ступеню. Їх молодший братик, учень 5 класу Страхаль Михайло, виконував завдання за 9 клас і отримав спеціальний диплом «Наймолодший учасник». Тренер команди – вчитель інформатики Новодофинівської гімназії – Олена Страхаль. Родина була відзначена оргкомітетом у номінації «За сімейні традиції».
Вітаємо хлопців з успіхом!

🗺️Диплом ІІІ ступеню на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з географії отримав учень 10 класу Одеського ліцею №9 Пастощук Артем.

🇧🇬Переможцем в олімпіаді з болгарської мови та літератури є Марчева Єлизавета, учениця 11 класу обласного закладу «Ліцей «Болградська гімназія ім.Г.С.Раковського» Одеської обласної ради».

💫Маємо здобутки і в олімпіаді з астрономії. Тут найсильніші Ілля Гарбажій-Романченко, учень 11 класу КЗ «Рішельєвський науковий ліцей» – диплом І ступеня і учень 8 класу цього ж закладу освіти Владислав Андрухів (завдання виконував за 10 клас) – диплом ІІ ступеня.

Наші діти – гордість Одещини!🇺🇦
Велика подяка керівникам команд! Ваша підтримка у інтелектуальних випробуваннях є безцінною! До нових вершин!

Джерело