ДРОНИ АТАКУВАЛИ АЕРОДРОМ В РОСІЇ, ПІД АВДІЇВКОЮ ВІДБИЛИ АТАКУ ВОРОГА: стрім із прифронтового міста

Росію атакували невідомі дрони. Джерело Армії TV повідомляє, що це була спецоперація СБУ. Повітряну тривогу оголосили одразу в кількох областях. На аеродромі Морозовськ у Ростовській області внаслідок атаки знищили щонайменше шість літаків, ще вісім – пошкоджено. Наразі відомо, що близько 20 російських солдатів загинули або поранені.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили атаки росіян, противник намагався прорвати лінію оборони в районі села Бердичі.

Під час роботи на Харківському напрямку прикордонники бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» знищили 2 протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра», гармату-гаубицю «Д-20» та 122-мм гаубицю «Д-30».

СБУ затримала двох іноземних агентів фсб, які готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині.

Новий номінант на премію Дарвіна родом з росії. Український дрон залетів в ворожий окоп, тамтешній окупант вирішив взяти «подарунок ЗСУ» в руки, проте не втримався від щастя, підірвався і загинув.

Ці та інші теми обговорюють молодший лейтенант Сергій Ліпко та старший лейтенант Артем Голуб.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело