🛻 Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України

🛻 Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. Чергова поставка для наших військових відбулася в рамках плідної співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та Овруцької громади з нашими естонськими друзями з благодійного фонду «Сакала».

Представники підрозділів десантно-штурмових військ та територіальної оборони отримали 4 пікапи, 2 позашляховики, один мікробус, 2 квадроцикли та 3 причепи. Транспортні засоби пройшли все потрібне технічне обслуговування та незабаром почнуть допомагати нашим воїнам виконувати бойові завдання на особливо складних ділянках фронту.

😈 Силами небайдужих овручан та громадського об'єднання "Союз Чорнобиль Україна" передали 24 дрони для аеромобільної бригади та бійців територіальної оборони. Впевнений, що техніка допоможе безжально нищити ворога.

🇺🇦 Також вшанували пам'ять Героїв, які поклали своє життя за Незалежність України. Ми не маємо права забути тих, хто заплатив кров'ю за нашу свободу, тому конвертуємо нашу злість та помсту в допомогу нашим ЗСУ.

🤝 Дякуємо силам оборони за можливість працювати та розвивати Житомирщину, нашим друзям з Естонії за підтримку та усім небайдужим громадянам, які щодня долучаються до зборів на підтримку Збройних сил України. Продовжуємо працювати та наближати нашу Перемогу!

📺 https://youtu.be/PqzW4bglj-8

🛻 Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України
Допомагаємо захисникам: Нова поставка техніки для ЗСУ від Овруча та Житомирщини! – YouTube
Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. Чергова поставка для наших військових відбулася в рамках плідної співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та Овруцької громади з нашими естонськими…

Джерело