🛻 П’ять пікапів для ЗСУ: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам

Енергоатом 🇺🇦
🛻 П'ять пікапів для ЗСУ: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам Наші захисники, які боронять Україну від ворога, отримали автомобільну техніку від АТ «НАЕК «Енергоатом». Деталі – далі за посиланням 🌐: t.me/energoatom_ua/17338 #новини_компаніїhttps://t.me/energoatom_ua/17336


🛻 П'ять пікапів для ЗСУ: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам

Наші захисники, які боронять Україну від ворога, отримали автомобільну техніку від АТ «НАЕК «Енергоатом».

Керівник Енергоатома Петро Котін передав військовим два Mitsubishi L200 та три Peugeot Landtrek DC. Ці автівки допоможуть воїнам виконувати бойові завдання протиповітряної оборони у Миколаївській області.

«Ми вже передали цю техніку нашим військовим, яка допомагатиме їм у виконанні бойових задач. Загалом, з початку повномасштабного вторгнення Енергоатом виділив понад 6,5 млрд грн на захист і підтримку українським воїнам. Це й безпосередньо військовим, і громадам, які розташовані в зоні АЕС, і нацгвардійцям, які обороняють наші атомні об'єкти», – заявив Петро Котін.

Керівник Енергоатома наголосив на тому, що Компанія продовжить робити все для того, аби наблизити перемогу України та допомагатиме військовослужбовцям стільки, скільки це буде необхідно.

Військові захищають нас – ми допомагаємо їм! Разом – переможемо!

Слава ЗСУ! Слава Україні! 💙💛

#новини_компанії

XTHEA

🛻 П'ять пікапів для ЗСУ: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
🛻 П'ять пікапів для ЗСУ: Енергоатом продовжує допомагати українським воїнам Наші захисники, які боронять Україну від ворога, отримали автомобільну техніку від АТ «НАЕК «Енергоатом». Деталі – далі за посиланням 🌐 #новини_компанії Написати нам 🇺🇦 | FB…

Джерело