#FightForUkraine Найбільший спортивний американський канал NFL Network у прайм-таймі перед Суперболом показав фільм «Who…

#FightForUkraine 
Найбільший спортивний американський канал NFL Network у прайм-таймі перед Суперболом показав фільм «Who...

#FightForUkraine
Найбільший спортивний американський канал NFL Network у прайм-таймі перед Суперболом показав фільм «Who if not us» про спортсменів Української ліги американського футболу, які загинули на війні. Одним з героїв цього фільму був Данило Богуславський.

Данило народився 1990 року у Харкові, однак через рік родина хлопця перебралась в Ужгород. Тут Данило закінчив школу, а згодом вивчав фінанси у Львівській комерційній академії.

У 2019 році Данило долучився до ІТ-компанії JustAnswer, де займався облаштуванням та відкриттям нових офісів, через що постійно їздив у відрядження з рідного Ужгорода.

«Його найбільший проєкт – відкриття нового офісу у Львові, де Данило займався всім: від побудови архітектури розташування мереж до роботи з постачальниками. Данило робив більше, ніж потребували чи просили. Недооцінював, наскільки його люблять. Хотів, щоб його пам'ятали найкращим», – згадує керівниця Дениса Надія Семен.

Окрім роботи в ІТ-сфері, Данило активно займався спортом. Він був гравцем клубу з «Ужгородські лісоруби» з яким тричі ставав чемпіоном України з американського футболу. Окрім того, Данило активно пропагандою розвитком американського футболу, зокрема розвитком Закарпатської федерації цього виду спорту.

З початком повномасштабного вторгнення добровільно долучився до лав 128-ї гірсько-штурмової бригади. Служив на посаді помічника гранатометника. Брав участь в боях на південному напрямку. Загинув у бою в районі села Нова Кам’янка, під час визволення Херсонщини. За заповітом Данила, частину його праху поховали на Алеї Слави в Ужгороді, а іншу розвіяли у важливих для нього місця, зокрема над звільненим Херсоном.

В пам’ять про Данила Богуславського ІТ-компанія JustAnswer заснувала стипендію в Українському католицькому університеті.

Джерело