ДРОНИ АТАКУВАЛИ АВІАЗАВОД У РОСІЇ, ШТУРМИ РОСІЯН – ДОНЕЦЬКИЙ НАПРЯМОК: стрім із прифронтового міста

У ГУР Міноборони підтвердили удар дронами по заводу у Воронезькій області росії. За словами представник ГУР Андрія Юсова, уражені основні виробничі потужності підприємства.

Окупанти продовжують свої самовбивчі штурми в районі Новомихайлівки. За минулі три доби Таврійські десантники, відбиваючи атаки, спалили 18 одиниць техніки росіян, зокрема три танки знищено, один підбито. Згоріло вісім бойових броньованих машин, ще сім — виведені з ладу.

На Східному напрямку в районі села Зоря був виявлений російський ЗРК «Тунгуска». Баражуючим боєприпасом «RAM X» ціль вражено, і вона зазнала критичних пошкоджень.

СБУ затримала ворожу інформаторку, яка готувала нові удари рф по Харківщині.

Росіяни зліпили «цар-танк» – це обварений металом танк окупантів. Через хитрий захист танк навіть не може повернути башту, він став менш маневреним і має сильно обмежену оглядовість. Крім того в мережі з’явилося відео, де цей танк вже знищений Силами оборони.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – майор Андрій Макаренко та підполковник Сергій Місюра.

Кілька слів про нашу команду – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які воюють із перших днів війни на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело