Подячне слово Владики Йосиф Міляна за співчуття та підтримку з приводу переставлення до вічності мами Стефанії

Дорогі у Христі Брати та Сестри! У ці дні до нашої родини надійшло безліч слів, у яких ми отримували слова співчуття, підтримки, розради та молитви за упокій нашої новопреставленої мами Стефанії.

Подячне слово Владики Йосиф Міляна за співчуття та підтримку з приводу переставлення до вічності мами СтефаніїЗа Вашу солідарність у ці дні із нашою родиною висловлюємо Вам усім вирази подяки! Дякуємо за Ваші молитви, якими ви огортали нашу маму в часі недуги! Дякуємо за Вашу близькість у ці останні для мами дні. Дякуємо за Вашу присутність на похоронах, за слова співчуття, за людську підтримку!

Дякуємо Блаженнішому Святославу за лист підтримки. Дякуємо нашим Архиєреям, які прибули, щоб молитовно бути близько нас, а зокрема; Митрополиту Ігорю Возняку, Владиці Михаїлу Колтону, Владиці Богдану Манишину, Владиці Тарасу Сеньківу, Владиці Йосафату Говері, Владиці Теодору Мартинюку, Владиці Володимиру Груці, та Владиці Андрію Хім’яку. Дякуємо нашому духовенству та монашеству з багатьох єпархій, які молитвою проявили до нашої родини свою близькість. Дякую священникам о. Богдану Лопишко та о. Дмитру Цюпка, які душпастирською послугою товаришували мамі, сповідали та уділяли Святі Таїнства.

Дякую семінаристам Київської духовної семінарії за молитву та спів.

Особливо дякую своїй сестрі Марії Сабат (Мілян), яка у ці останні дні земного життя була поруч мами, доглядала її та служила усім чим могла, цілою собою, щоб полегшити мамине терпіння.

Дякую усім Вам за буття поруч! Обіцяю молитву за усіх Вас і прошу згадувати новопреставлену Стефанію у своїх молитвах.

+ Йосиф Мілян

Протосинкел Київської Архиєпархії

Джерело