​​«Укренерго» відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин

​​«Укренерго» відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин
 
«Укренерго» починає нову комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом». Програма дасть можливість освоїти нову професію «з нуля» та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій. НЕК «Укренерго» впроваджує цю освітню ініціативу спільно з Українським ветеранським фондом, Veteran Hub, Lobby X та The Israel Trauma Coalition (ITC) для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їх близьких.
 
Програма створена для людей, які не мають наразі навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. В першу чергу «Укренерго» запрошує до співпраці мешканців невеликих міст та сіл. Після завершення курсу, його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб приступити до нової, дійсно цікавої роботи.
 
Наголошуємо, що до навчання крім ветеранів та ветеранок, запрошуються і члени родин військовослужбовців.
 
Окремо звертаємо увагу, що для участі в програмі не ставляться вимоги до профільної освіти, нинішніх знань з питань енергетики, досвіду роботи, віку чи статі. Головне – мати бажання навчатися та працювати.
 
Заявки приймаються до 19 квітня включно, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання вже у травні.
Більше деталей програми та анкета учасника на офіційному сайті Компанії за посиланням https://ua.energy/together.html

Джерело