Сьогодні працівників Яворівської РВА вчили основ національного спротиву 

Сьогодні працівників Яворівської РВА вчили основ національного спротиву 

Інструктори КП Львівської обласної ради Львівський обласний центр підготовки населення до національного спротиву “Захист Львівщини” спільно з інструкторами навчально-тренувальний центр “Лев” розпочали перший день навчального курсу, який триватиме три дні.

На курсах навчають тактичної підготовки й медицини, навичок виживання і користування різною зброєю. Сьогодні для присутніх навчання відбулося у два етапи. Спершу слухачі освоюють NLAW, а опісля відбулося навчання зі стрілецькою зброєю.  Інструктори навчально-тренувальний центр “Лев” провели теоретичні та практичні навчання з домедичної та тактичної медицини. Всі курси з тактичної медицини вони проводяться згідно рекомендацій CoTCCC та відповідно настанов ЗСУ.

“Дякую керівнику Львівського обласного центру підготовки населення до національного спротиву Ярославу Мандруку та інструкторам Батальйон тероборони “Лев” / Territorial Defense Battalion “Lion” за знання та практичні навички.

На мою думку в час війни пройти такі навчання повинні всі цивільні. Метою навчання є не лише передача спеціальних воєнних навичок, а й розвиток ментальної готовності до спільних дій у надзвичайних ситуаціях. Це формує відповідальність та зібраність кожного громадянина, що так важливо сьогодні.  Разом до перемоги!”, – додав начальник ВА Ярослав Коминський

Джерело